Dessos Personvernerklæring

Desso verdsetter din interesse i deres produkter og ditt besøk på dette nettstedet. Din privatsfære er viktig for oss og vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre nettsider. Sikringen av personvernet i behandlingen av dine personlige data er en viktig sak, som vi er spesielt opptatt av i våre forretningsprosesser. Når du registrerer deg på Dessos nettsted, er vår målsetning å verne om din privatsfære. Denne Policyen for Personvern forklarer hvordan vi håndterer informasjon vi innhenter fra deg og får om deg, når du besøker vårt nettsted.

Desso innhenter to typer informasjon når du besøker nettstedet vårt:

1. personlig informasjon (inkludert, eksempelvis, navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse) og 
2. ikke-personlig, aggregert informasjon (som informasjon om de sidene på nettstedet vårt du har besøkt, hvor lenge besøket varte, og din IP-adresse).  

1. Personidentifiserbar 
Den eneste personidentifiserbare informasjonen vi innhenter og lagrer om deg, er den informasjonen du selv velger å gi oss. All personlig informasjon vi innhenter vil utelukkende bli brukt til det formål å levere våre tjenester, og vi beholder den ikke lengre enn det som er nødvendig for formålet.

Elektronisk post
Vi vil få din personidentifiserbare informasjon når du sender oss en e-post. Denne informasjonen vil vi bruke til å besvare e-posten din. 

Dele informasjonen om deg
Vi vil eventuelt komme til å dele din personidentifiserbare informasjon med selskaper innen Dessos familie av selskaper, for å kunne levere våre tjenester.

Vi bruker eksterne logistikkselskaper for distribusjon av alle kommersielle- og forbrukerbestillinger. Hvis du bestiller fra oss, kommer vi til å dele din personidentifiserbare informasjon med disse selskapene for å kunne levere bestillingen din. For bestillinger innenfor den Europeiske Union, vil vi også dele våre kommersielle kunders kontonumre med våre logistikkpartnere for å kunne levere kommersielle bestillinger. 

Et eksternt selskap responderer på henvendelser fra forbrukere og kommersielle foretak vedrørende tilleggsinformasjon om våre produkter. Vi vil dele din personidentifiserbare informasjon med ethvert slikt selskap, for å kunne besvare din forespørsel. 

2. Ikke-personidentifiserbar Informasjon 
Når du går inn på nettstedet vårt kan vi automatisk (dvs. uten registrering) innhente ikke-personlige data (f. eks. type Internettleser og operativsystem som er i bruk, domenenavnet på nettstedet du kom fra, antall besøk, gjennomsnittlig tid brukt på nettstedet, sider vist). Vi kan bruke disse dataene og dele dem med våre tilknyttede selskaper verden over for å overvåke hvor attraktive våre nettsteder er og forbedre deres prestasjon eller innhold.

Informasjonskapsler
På visse tidspunkter under ditt besøk på Desso-nettstedet kan serveren vår komme til å sende en fil med informasjonskapsler til datamaskinen din. Nettleseren din vil muligens spørre deg om du aksepterer denne filen, eller ikke, med mindre du har stilt inn preferansene i nettleseren til automatisk godtak av alle informasjonskapsler. Informasjonskapsler anvendes i første rekke som en service til våre kunder, for å utvide Desso-nettstedets relevanse og mulighet til å gi respons. Vi kan koble informasjon fra informasjonskapsler med all personidentifiserbar informasjon du gir oss. 

Annen ikke-personidentifiserbar informasjon
Dessos nettsted kan innhente ikke-personidentifiserbar informasjon under besøket ditt, som for eksempel type nettleser, operativsystem, domenenavn eller IP-adresse. En IP-adresse er et nummer som automatisk eller manuelt tildeles din datamaskin hver gang du surfer på nettet. Webservere - de store datamaskinene som "serverer" opp nettsider - identifiserer automatisk datamaskinen din ved dens IP-adresse. Når du besøker sider på Dessos nettsted, logger serverne våre IP-adressen din. Vi kobler ikke IP-adresser til noe personidentifiserbar informasjon. Dette betyr at sesjonen din blir logget, men at du forblir anonym for oss. Informasjon om IP-adressen brukes kun til å forbedre servicen på Desso-nettstedet.

For statistiske formål blir IP-adressen din logget. Dette gir oss informasjon om hvor du besøkte oss fra. Denne informasjonen er begrenset til land, region og stedsnavn. Det blir ikke innhentet mer detaljert stedsinformasjon gjennom IP-adressen.

Desso innhenter også informasjon gjennom 'referrers' og ulike miljømessige variabler. En 'referrer' er informasjon som nettleseren sender videre til Dessos nettserver, som gir en referanse til URL-en du kom fra. 'Miljømessige variabler' inkluderer blant annet domenet du åpner Internettet fra, tidspunktet da du åpnet vårt nettsted, type nettleser og operativsystem eller plattform du brukte, Internett-adressen på det nettstedet du gikk ut av for å besøke Desso og navnene på de sidene du besøkte mens du var inne på vårt nettsted.

Vi innhenter all denne informasjonen for å kunne oppfange brede demografiske trender, levere informasjon tilpasset dine interesser og forbedre din opplevelse av besøket på Dessos nettsted. 

Profilering
For å hjelpe oss å forbedre nettstedet vårt og sikre at vi gjør vårt ytterste for å gi deg informasjon og tilbud som er av interesse for deg, kan vi flette din personidentifiserbare informasjon med klikkstrømdata og andre data vi har (inkludert informasjonskapsler og offline-data). Vi vil varsle om dette, sammen med en mulighet til å trekke seg fra det, på det tidspunkt og sted informasjonen blir innhentet og før data legges inn i vårt system. 

Vi kan også utvikle en ikke-identifiserbar profil av deg basert på de sidene du besøker på nettstedet vårt.

Lenker
Dette nettstedet kan inneholder lenker til andre nettsteder. Vennligst vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for hvordan personvernet praktiseres på disse andre nettstedene. Vi råder våre brukere til å lese personvernerklæringene på hvert eneste nettsted de besøker. Denne personvernerklæringen gjelder utelukkende for informasjon samlet inn når du besøker Desso-nettstedet. 

Varsel om endringer
Hvis vi beslutter å endre vår personvernpolicy, kommer vi til å annonsere disse endringene på vår hjemmeside, slik at du alltid vil være oppmerksom på hvilken informasjon vi innhenter, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter vi bekjentgjør den. Vi vil bruke informasjonen i overensstemmelse med den personvernpolicyen informasjonen ble innhentet under. 

Velg
Desso gir følgende valg angående bruken av din informasjon. Du kan stille inn nettleseren din til å avslå informasjonskapsler og til å slette informasjonskapsler som allerede er blitt plassert på harddisken din. Hvis du gjør det, vil imidlertid din mulighet til å navigere på dette nettstedet bli begrenset. 

Du kan velge å ikke gi oss noen kontaktinformasjon. Hvis du ikke ønsker at din personlige eller ikke-personlige informasjon skal flettes inn med informasjonskapsler- og annen informasjon, bør du ikke bruke Dessos nettsted.

  • Del denne siden
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email