Har du ‘Desso-ånden’?

desso spirit


Når du står overfor et problem, kommer du opp med en løsning eller overlater du det til noen som står høyere på rangstigen?   Hvis du er den handlingsorienterte problemløseren som er villig til å ta hånd om det, da har du "Desso-ånden". Vi belønner mennesker med høy ytelse og som viser vilje til å utvikle sine egne løsninger raskt. De vil sørge for fremdrift i kortsiktige og langsiktige planer i samarbeid med andre Det er godt å være en som tenker originalt, men hvis du kan komme raskere fra A til B ved å bruke informasjon som allerede finnes der ute, er det i mange tilfeller like effektivt. Vi verdsetter folk som har vett til å søke først, og unngå å tape tid. Ser de etter god informasjon, kommer de raskere frem til løsningen. 

Hvor kreativ er du?  Alle kan forme nye idéer og innovasjoner. Det er ikke reservert FoU-teamet. Kan du bidra i arbeidet med din kreativitet og oppfinnsomhet og dele idéer med andre for å komme frem til spennende løsninger?

Er du internasjonalt fokusert? Vi oppmuntrer folk til å hjelpe oss å utforske nye, internasjonale markeder og opprettholde våre gode forbindelser med eksisterende kunder i mer enn 100 land. 

Er du en driftig person som alltid prøver å forbedre dine prestasjoner, uansett hvor godt du gjør det? I så fall vil du passe godt inn hos Desso. Våre folk er ambisiøse, målrettede og driftige, og vet at vi, som selskap, alltid må gjenoppfinne oss selv for å bli liggende foran våre konkurrenter. 

Er din innfallsvinkel å alltid gjøre et ærlig forsøk når du påtar deg noe? Hos Desso er integritet en absolutt forutsetning. Vi ønsker å vinne våre markeder som et godt selskap, med full tillit fra våre kunder, partnere og andre interessenter. Vi kutter ikke svinger og ser ikke etter det enkle alternativet. Vi jobber hardt for å gjøre det rette, enten det betyr å presse oss gjennom det slitsomme arbeidet med utvikling av sunne ingredienser for våre materialer, i overensstemmelse med Cradle to Cradle®-kriterier, eller sørge for at vi er en ansvarlig arbeidsgiver i alle de landene vi opererer i. 

  • Del denne siden
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email