Hva ser vi etter hos våre folk?

Vi vet alle at det er det er mennesker som gjør firmaer til en suksess. Vi er stolte over hvor mangfoldige våre ansatte er. Vi ser etter folk som har våre seks kjerneverdier felles med oss:

Employee profile 2

Kundefokus
vår tagglinje er "The Floor is Yours", og understreker det faktum at vårt mål er å sette våre kunders behov i sentrum av alt vi gjør.

Sunn fornuft 
vi vil at våre folk skal bruke initiativ til å oppnå vellykkede resultater på raskeste og enkleste måte, basert på sunn fornuft.

Integritet
Være åpne, ærlige, respektere og være pålitelige til enhver tid overfor våre kolleger, våre kunder og alle våre interessenter.

Gründerånd og ambisjon 
Hos Desso tror vi at alle kan utvikle sin egen gründerånd. Vi kombinerer dette med verdien av ambisjon, fordi vi forventer av våre folk at de følger opp sine beste idéer og gjør dem til virkelighet. 

Eierskap og bemyndigelse
For å nå våre mål trenger vi at folk er engasjerte og klare til å ta initiativet, a de følger sine overbevisninger, samarbeider og er beredt på å stå for sine avgjørelser.

Kollektivt sosialt ansvar og Cradle to Cradle® 
Vi er kommersielt ambisiøse, men det er også vår ambisjon å levere suksess basert på en modell som verner om vårt ansvar overfor samfunnet og miljøet. 

  • Del denne siden
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email