Helse og velvære

Folk snakker om hvor fantastisk det er å være ute i frisk luft.

Health&Wellbeing_Image


Men vi vet at folk egentlig tilbringer mesteparten av sin tid innendørs - faktisk 90 % av den. Her puster de inn ting de ikke kan se, som for eksempel fint støv eller potensielle flyktige organiske forbindelser (VOC-er) fra maling, plast osv. Dette får oss til å stille følgende spørsmål: Hvordan kan vi få våre tepper til å fungere bedre for folk? Hvordan kan vi klare å gjøre det fantastisk å være inne i frisk luft?

Våre innovasjonssøyler, kreativitet, funksjonalitet og Cradle to Cradle®-design, gjør det mulig for oss å oppnå dette: å skape tepper som gir folk bedre helse og velvære når de er innendørs.

Vår kreativitet gjør at vi kan lage tepper med riktig farge, vevning og design for å skape den atmosfæren våre kunder ønsker seg, fra inspirerende til tankevekkende. På samme måte som klær skaper folk, gjør tepper det også. Andre deler av interiøret kan også skape de omgivelsene våre kunder vil ha. Vi tror at design kan påvirke menneskers mentale tilstand i høy grad og dermed også ha en rent fysisk påvirkning på dem.

Med funksjonalitet lager vi produkter som tilfører reell praktisk verdi. De reduserer for eksempel mengden av fint støv i luften innendørs, eller stenger noe av den uønskede støyen ute. Dette er bare noen av de innovasjonene vi har levert.

Med Cradle to Cradle®-design tar vi materialer og design til neste nivå, der våre produkter kan bli enda sunnere og materialene kan resirkuleres, noe som uten tvil kommer jordkloden til gode.

  • Del denne siden
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email